Over ons

arnoldskokerij restaurant het koetshuis hoogeveen

Bistro Het Koetshuis is een bijzondere plek. Met heerlijke gerechten, een sfeervol restaurant en natuurlijk creatieve koks en gastvriendelijk personeel. Kortom: de gast voelt zich bij ons verwend thuis. Puur genieten is niet vaak zó gemakkelijk.

Een romantisch etentje met een huwelijksaanzoek is hier even goed op zijn plaats als een buffet van een vriendenclub of een familiefeest. Een etentje aan het eind van een gezellig uitstapje met de kinderen kan in Het Koetshuis uitstekend eindigen, maar ook wordt het heel gemakkelijk later en later met een glaasje wijn op het terras of in de gemoedelijke warmte van Het Koetshuis.

The Kitchen Drinks & Bites

Vers is het sleutelwoord bij The Kitchen Drinks & Bites. Ons lunchrestaurant in het hart van Hoogeveen serveert warme en koude lunchgerechten die gemaakt zijn van pure, verse producten. 

Het smaakvolle interieur nodigt uit om lang te blijven genieten, maar wie daar geen tijd voor heeft, kan de gerechten ook bestellen en meenemen.  The Kitchen

Van een kop koffie maakt The Kitchen ook graag een feest. Dankzij een professionele barista-training schotelt het team u met plezier een heerlijke kop koffie voor, al dan niet vergezeld van een stuk eigengebakken taart. 

Ook voor kookworkshops kunt u terecht bij ons! Diverse kookworkshops zijn bij ons mogelijk. Kijk onder aan deze pagina voor uitgebreide informatie. Wilt u een aangepast thema…. bijna alles is mogelijk in The Kitchen!

http://thekitchenhoogeveen.nl/

Reacties gesloten