Kinderen van obs Rastholt koken samen met onze chefkok.

De kinderen van het Rastholt in Hoogeveen hebben  samen met onze chef kok Arnold Jansen 140 menu’s gekookt.Het menu bestond uit een frisse salade met carpaccio, pasta met kip en een heerlijke brownie. Hieronder vind u een sfeerimpressie van deze leerzame ochtend voor de kinderIMG_1173IMG_1165IMG_1175en.

 

 

 

 

De kinderen van het Rastholt in Hoogeveen moesten hard werken op school. Ze moesten honderdveertig menu’s klaarmaken.

Het menu bestond uit een frisse salade met carpaccio, pasta met kip en een heerlijke brownie. De kinderen hebben veel over de ingrediënten en het bereiden daarvan geleerd.

– See more at: http://www.krantvanhoogeveen.nl/nieuws/22648/kinderen-van-basisschool-het-rastholt-koken-samen-met-arnold-jansen-van-the-kitchen/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=kinderen-van-basisschool-het-rastholt-koken-samen-met-arnold-jansen-van-the-kitchen#sthash.pYPT6egw.dpuf

Boekenlegger op de permalink.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *